Norian Fast Track Automation

I svåra tider som dessa, vill vi på NORIAN inspirera och hjälpa våra affärspartners i deras arbete med att säkra och bibehålla sin konkurrenskraft och vi har marknadsledande lösningar till vår hjälp.

Är du nyfiken på den digitala medarbetaren?

LÅNG ERFARENHET INOM AUTOMATISERING

Som leverantör av outsourcingtjänster inom ekonomi och lön, har vi under många år arbetat med att öka vår effektivitet och kvalitet i leverans till våra kunder. Effektivisering kan ske på många sätt och vi på NORIAN arbetar med automatisering med hjälp av mjukvarurobotar. Vår samarbetspartner, sedan många år, är den ledande leverantören av robotprogramvara UiPath.

Vi som arbetar i NORIANs Intelligent Automation Team är experter inom UiPaths’ programvara och finns tillgängliga för att utveckla din digitala medarbetare och ge dig en säkrare process.

Vill du veta mer om Robotics, besök gärna vår hemsida norian.se

KONKURRENSKRAFT ÄVEN UNDER TUFFARE TIDER

Vi vill att våra kunder ska kunna utnyttja sina resurser till sådant som är högst prioriterat och vi vill därför ta ett initiativ som skulle kunna minska dom ekonomiska effekterna av COVID-19.

Kom igång med robotisering:

  1. Online-workshops genomförs för att identifiera och analysera lämpliga processer att robotisera, deltar gör kundens processexperter samt NORIANs konsulter.
  2. Hela robotprojektet organiseras och genomförs 100 % online (arbete på distans) -processdokumentation, uppsättning av robotar, utveckling av robot-script, projektmöten, implementering, driftsättning och produktionsstart.

NORIANs utvecklingsteam har mobiliserat extra resurser för att skapa nya robotscript som löser våra kunders behov så snart det bara är möjligt. Supportteamet står redo att övervaka och underhålla robotarna så snart dom tagit över ansvaret för arbetsuppgifterna.

Tveka inte att kontakta oss om Er organisation behöver hjälp och stöd med automationer som kan underlätta i Er vardag.

Du kan också fylla i Dina kontaktuppgifter här så kontaktar vi Dig.

Ladda gärna ner e-guiden om hur robotisering (RPA) kan användas vid automatisering inom ekonomi- och löneprocesser.

Download free eGuide